Kniha o bezlepkové výživě je z části soubor rad a informací, proč, jak a kdy přejít na bezlepkovou stravu, z části pak praktická kuchařka, která čtenářům nabídne více než 80 receptů bezlepkových pokrmů – od polévek, přes hotová jídla až po dezerty. Na přípravě knihy se podílela vyhlášená pražská restaurace Uhelna club & Restaurant, kde také vznikla kompletní fotografická část knihy. Kniha, zvlášť je-li kuchařkou, bude těm, kteří se stravují bezlepkově, partnerem na několik let.

Koupit za 149 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kniha o bezlepkové výživě je z části soubor rad a informací, proč, jak a kdy přejít na bezlepkovou stravu, z části pak praktická kuchařka, která čtenářům nabídne více než 80 receptů bezlepkových pokrmů – od polévek, přes hotová jídla až po dezerty. Na přípravě knihy se podílela vyhlášená pražská restaurace Uhelna club & Restaurant, kde také vznikla kompletní fotografická část knihy. Kniha, zvlášť je-li kuchařkou, bude těm, kteří se stravují bezlepkově, partnerem na několik let.
Zobrazit více

Parametry

Rok vydání 2016
Autor Roman Herold
Počet stran 192
Výrobce BVD
Vazba pevná
Jazyk české
ISBN 978-80-87090-90-9