Vepřový guláš - 1 porce Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Vhodné pro Low Carb. Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů. Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Expres Menu vepřový guláš 300g
Doprava:
80 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Expres Menu Vepřový guláš 300 g
Doprava:
69 Kč
99 Kč
Koupit za 99 Kč
EXPRES MENU Vepřový guláš 300 g
Doprava:
99 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Expres Menu vepřový guláš 1 porce 300g
Doprava:
75 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Expres Menu Vepřový guláš 300 g 1 porce sterilované jídlo na cesty, bez přílohy
Doprava:
69 Kč
Skladem
190 Kč
Koupit za 190 Kč
Popis
Vepřový guláš - 1 porce
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Vhodné pro Low Carb.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Vepřová plec (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), paprika mletá, česnek, sůl kamenná, majoránka, kmín, pepř.
Výživové údaje na 100 g
Energie
313 kJ / 75 kcal
Tuky
4,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny
1,0 g
Sacharidy
1,7 g
z toho cukry
1,0 g
Bílkoviny
7,0 g
Vláknina
0,3 g
Sůl
0,85 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Vhodné pro Low Carb.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Vepřová plec (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), paprika mletá, česnek, sůl kamenná, majoránka, kmín, pepř.
Výživové údaje na 100 g
Energie
313 kJ / 75 kcal
Tuky
4,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny
1,0 g
Sacharidy
1,7 g
z toho cukry
1,0 g
Bílkoviny
7,0 g
Vláknina
0,3 g
Sůl
0,85 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Parametry
Výrobce | EXPRES MENU |
Značka | EXPRES MENU |
Hmotnost | 300 g |
Druh masa | vepřové |
Bezlepková | ano |
Typ jídla | hlavní jídla |
Do mikrovlnky | ano |